• Omgangsregels KV Die Haghe

  Er komen steeds meer nare verhalen van andere sportverenigingen in het nieuws over camera's in kleedkamers en andere vervelende gevallen.
  Daarom hebben wij vanuit het bestuur dit jaar een traject gestart omtrent de omgangsregels binnen onze vereniging.
  We weten wel dat bepaalde dingen niet te voorkomen zijn, maar wij als vereniging willen er alles aan doen om een zo veilig mogelijk sportklimaat te creëren voor iedereen die op onze club rondloopt.
  Bart Voskuil heeft de omgangsregels beschreven in een nota. Deze nota zal gepubliceerd worden op een speciale plek op onze website. Daarnaast is er begonnen om binnen de vereniging twee vertrouwenspersonen te vinden.
  Deze personen hebben wij gevonden en zijn Ginette Ingosi en Christy van de Berg.
  Wij zijn erg dankbaar dat deze twee dit op zich willen nemen en hopen natuurlijk dat ze nooit benadert hoeven worden. Als er contact opgenomen moet worden dan kan dat via: vertouwenspersoon@diehaghe.nl of persoonlijk aanspreken, want ze zijn vaak genoeg te vinden op ons korfbalveld.
  Naast deze zaken zijn wij van mening dat alle trainers en kampleiding een zogenaamd VOG moeten hebben. VOG staat voor verklaring omtrent gedrag. Om het goede voorbeeld te geven zal ook het volledige bestuur een VOG aanvragen.

  We gaan proberen om de kampleiding van het aankomende kamp weg te laten gaan met een VOG.
  Daarnaast zullen alle (jeugd) trainers van volgend jaar een VOG moeten hebben. Anders zal er geen ploeg gecoacht/getraind kunnen worden.

   


  Groet,

  Maurice Out