• Die Haghe Toernooi (update)
  Beste Die Haghe jeugdploegen,
   
  Op de zaterdag van het Pinksterweekend (14 mei) zal er voor alle pupillenploegen (kangoeroes/welpen, F, E, en D) het jaarlijkse Pinkstertoernooi worden georganiseerd. Uiteraard zullen er naast spannende wedstrijden ook weer een hoop andere dingen te doen zijn. We hopen natuurlijk op mooi weer, maar ook zonder zon gaan we er weer een topdag van maken!
   
  Helaas hebben behoorlijk wat verenigingen zich op het laatste moment afgemeld. Hierdoor is het toernooi voor de C en B ploegen helaas komen te vervallen.  
   
  Het toernooi zal om 10:00 uur aftrappen met de eerste wedstrijden en we verwachten uiterlijk half 4 klaar te zijn met de prijsuitreiking. voor de Kangoeroes/welpen is er een verkort programma dat rond 13:00 uur eindigt met een verassing. 
   
  Namens de toernooicommissie,
  Bas van Heyningen