• INDELING BARDIENSTEN VELD 2021

  Beste ouders en spelende leden,

  Zoals eerder aangekondigd zijn wij als bestuur, vanwege een tekort aan barpersoneel, genoodzaakt over te gaan tot verplichte bardiensten (vanaf 18 jaar).

  Dit betekent dat rondom alle thuiswedstrijden verwacht wordt dat ouders van de jeugdploegen (A t/m F) ingezet zullen worden achter de bar/in de keuken, naast een ervaren barmedewerker. Voor alle senioren ploegen geldt dat zij zelf de bardienst dienen in te vullen. Inzet zal niet tijdens de wedstrijd van julie kind of jullie zelf zijn, maar er vlak voor of na. Deze regeling geldt alleen op het veld, omdat wij in de zaal gebruik maken van het restaurant in de campus. Het zijn dus maar een paar bardienstjes per jaar die jullie als team moeten invullen. Over het algemeen een uurtje, soms wat langer.

  Hierbij het schema voor de komende 6 weekenden.

  Oproep aan alle teamouders, aanvoerders van de seniorenteams en aan de ouders van een jeugdteam zonder teamouder, om er voor te zorgen dat er twee  personen achter de bar verschijnen op het tijdstip dat jullie zijn ingedeeld.

  Tenslotte: we snappen dat het voor de eerste keer achter de bar of in de keuken staan mogelijk best spannend kan zijn. Besef dat het maar voor korte duur is, er begeleiding is en dat het ook een leuk moment is om nieuwe mensen van de vereniging te leren kennen.

  Samen krijgen we het voor elkaar.

  Vragen of opmerkingen, graag mailen naar alex.kooijmans@diehaghe.nl

  Namens het bestuur,

  Alex Kooijmans