• INDELING BARDIENSTEN
 • Beste allemaal,

  hierbij het barrooster voor de komende twee weken.
  In het rooster staan nog wat plekken open. Net als de vorige keer een oproep om mij te mailen (alex.kooijmans@diehaghe.nl) als je een open plek kan invullen. Helaas kreeg ik daar de afgelopen keren geen reacties op.

  Ofschoon er altijd wel mensen bijspringen in nood, toch het verzoek als je kan dit even door te geven. Geeft een hoop rust.

  Dank aan allen weer voor de inzet! Maken er weer mooie en gezellige Die Haghe dagen van.

  Groetjes,
  Alex Kooijmans

   

   

 •  

  Geef je op via de sportlinkapp  (vrijwilligerstaken - programma) of via de mail acco@diehaghe.nl

  Laten we er samen een leuke dag van maken!!!!!!

 • Dit jaar zijn we succesvol begonnen met de barbezetting per thuisspelend team en daar gaan we nu weer mee verder.

  Voor de jeugdteams (A t/m F) zijn hier 2 ouders per team aan de beurt. Voor de seniorenteams 2 teamleden. Velen handen maken licht werk, dus graag weer onderling verdelen. De tijd achter de bar en in de keuken is meestal één uur, een enkele keer anderhalf uur (voor of na de wedstrijd van het betreffende team).
  De selectie (1e en 2e) is bij thuiswedstrijden steeds aan het eind van de dag (t/m sluit) ingedeeld. Graag daar per dienst 2x2 personen inzetten en de tijd onderling verdelen.

  Naast de ingedeelde teams is het ook heel fijn als ervaren mensen de ouders en teamleden ondersteunen. We hebben in het rooster soms ook een paar gaten. Wil je op een zaterdag of zondag komen helpen, stuur mij dan even een bericht met daarin de betreffende dag en welke tijd je kan (alex.kooijmans@diehaghe.nl). Alvast bedankt.