• Van de voorzitter 9 juni 2024

  • Deze zaterdag stond in het teken van het huldigen van diverse ploegen. Allereerst was de E4 aan de beurt. Deze ploeg scoorde er lustig op los en won met ruime cijfers. De medailles en taart waren dan ook meer dan terecht. Ploeg en begeleiding van harte gefeliciteerd.

    Daarna door naar A1 en het tweede. Beide ploegen speelden bij Avanti. A1 liet zien hoofdklasse waardig te zijn en won met 12-14. Deze ploeg kan terugkijken op een goed seizoen en is handhaving en 1e in de degradatiepoule een knappe prestatie.  Het tweede speelde een aantrekkelijke wedstrijd met fraaie doelpunten. Ook het tweede is eerste in de poule geworden. Als je zo ruim wint van de nr. 2 is dat zonder meer knap. Ploeg en begeleiding gefeliciteerd.

    Daarna snel door naar het veld om het vierde te huldigen. Een ploeg met veel korfbalervaring maar die zeker ook  nog voor de winst speelt. Wat opvalt is dat deze ploeg ook een nieuwe generatie korfballertjes heeft voortgebracht en dat is fijn.  Ook jullie van harte gefeliciteerd met het kampioenschap!

    We naderen het einde van het seizoen en bereiden ons voor op een (relatieve) rustige periode. Het was een seizoen met sportieve successen. Het leert ons dat prestatie en plezier samen kunnen. Die Haghe heeft de wind mee en kan absoluut nog meer bereiken. Inzet is een stabiele, prettige en toegankelijke korfbalvereniging. Dit maken we met elkaar, wie je ook bent en wat je ambities ook zijn. We hebben met al onze vrijwilligers veel gedaan, hard gewerkt en soms ook teleurstelling gehad maar de balans is positief en mogen we meer dan tevreden zijn! Persoonlijke noot: ik krijg enorm veel energie van alles wat er elke week weer gebeurt. De inzet, flexibiliteit en enthousiasme van velen maakt dat we ervoor blijven gaan. Dank, heel veel dank voor dit! Tot slot: Ik hoop op een grote opkomst op de ledenvergadering zodat we met elkaar de verdere toekomst kunnen bepalen. Wij, deze generatie, zullen de vereniging stabiel en gezond moeten doorgeven aan de volgende generatie.

    René Benning