• Voorbeschouwing voorjaarscompetitie (laatste) speelronde 6

 • En voor je het weet zijn we dan alweer aanbelandt bij de laatste wedstrijd van het seizoen dus is dit de laatste voorbeschouwing.

  Na de vorige speelronde is in de poule van Die Haghe alles al beslist. Onze TROTS heeft de titel en de promotie binnen, Vitesse en Pernix blijven Hoofdklasse en VEO moet het volgend veldseizoen gaan proberen in de Overgangsklasse.
  Wat rest is de laatste wedstrijd van het seizoen en deze is uit in Leiden tegen Pernix. Voor beide teams staat er dus niets meer op het spel behalve dan dat Die Haghe, net als de zaalcompetitie, zonder puntverlies wil afsluiten. Pernix thuis of uit is dit seizoen wel een verschil gebleken. Op eigen terrein worden zij altijd ondersteund door een heerlijk meelevende supportersschare en dat zal nu zeker ook weer zo zijn en zal hun weer een bepaald gevoel geven om er een heerlijke wedstrijd van te maken. Die Haghe heeft dit in de zaal ook al ondervonden maar toen liet men zich niet van de kaart brengen en wonnen de wedstrijd.
  De wedstrijd op sportpark Merenwijk begint onder leiding van de heren de Groot en Smits om 15.30 uur.

  Die Haghe 2 moet naar Pijnacker om daar aan te treden tegen Avanti 2 en dat beloofd nog een spannende partij te gaan opleveren. Die Haghe heeft aan een gelijkspel genoeg om 1e in de poule te worden daar waar Avanti de volle winst voor nodig zal hebben. De thuiswedstrijd werd onder moeilijke weersomstandigheden een prooi voor Die Haghe maar Avanti is een gevaarlijke tegenstander en zal zeker ook door een meelevend publiek worden ondersteund. Nieuwerkerk 2 is veilig en KCC 3 is reeds gedegradeerd dus daar zit geen spanning meer.
  De welbekende scheidsrechter P. de Haan zal om 14.00 uur op Sportpark De Groene Wijdte het beginsignaal geven.
  De weersvoorspellingen zien er redelijk gunstig uit en zal er wellicht een aardig windje over het park staan maar de spanning bij de wedstrijd zal veel vergoeden. Ik heb de voorbeschouwingen puur en alleen uit eigen beleving gemaakt en is dus niet gebaseerd op meningen van anderen. Ik hoop dat het jullie bevallen is en wellicht tot volgend seizoen.

  Succes en veel plezier