• Van de voorzitter 2 juni 2024

 • Een geweldige zaterdag voor Die Haghe.  De promotie van het 1e naar de Ereklasse is een mooie prestatie. Na het resultaat in de zaal is dit een bekroning op een seizoen hard werken.  Ongeslagen en met mooi en aantrekkelijk korfbal liet Die Haghe zien weer klaar te zijn voor het hoogste niveau op het veld. De huldiging was ook meer dan terecht en dit is goed voor de club. Fijn dat er ondanks de koude wind er toch veel supporters waren. Ploeg en begeleiding van harte gefeliciteerd met dit resultaat!

  Er gebeurde meer: het tweede heeft laten zien dat ze graag in de reserve ereklasse willen blijven en versloeg KCC met maar liefst 23-11. Volgende week staat Avanti op het programma. Dit zou zo maar eens een kampioenschap kunnen worden!

  De A1 speelde zich veilig in de hoofdklasse en dat is mooi. Groen Geel kwam niet aan de bak. Ook A1 moet nog tegen Avanti en kan ook voor de eerste plek gaan. Die Haghe C1 is inmiddels ook veilig in de hoofdklasse en zet daarmee een mooi resultaat neer!

  Uiteraard zijn er ook kampioenen: E4 en het 4e zijn kampioen en zullen komend weekend gehuldigd worden. Beide ploegen van harte gefeliciteerd! We namen ook afscheid van een aantal spelers en stafleden: Theo, Rick, Daphne, Tessa, Jiska en Lars. Dank voor jullie inzet!

  Om maar even door te gaan met bedanken: de barploeg, de mensen van de daghap en de opbouwers van banners, vlaggetjes, livestream, organisatie feest: allemaal bedankt voor de inzet, het was geweldig!

  Alex en Dirk Jan hebben de Multiruimte opgeruimd en schoongemaakt en voorzien van platen met 100 jaar Die Haghe. Mooi om te zien en dank voor deze actie. We willen hierbij ook melden dat de mulit dus niet bedoeld is als extra kleedkamer, dus geen kleding en tassen daar achterlaten! Bespreking is uiteraard geen probleem maar graag wel opgeruimd laten. Bedankt!

  Tot slot: door omstandigheden moeten we de JAV een week uitstellen naar donderdag 27 juni. Noteer deze datum in je agenda! 

  Tot zover

  René Benning