• Die Haghe A1 - Groen Geel A1...veilig en terecht!

  • Zaterdag, een tegenvallend weertje, wederom veel wind en een fysiek sterke tegenstander, GG. Dat ene punt wat nog nodig was moest gewoon behaald worden. Het begin was beter dan vorige week, maar toch weer moeizaam.  Helaas toch weer 0-1 achter, maar via Iloy gelukkig snel de 1-1. Nog 1x zouden we achter komen, maar via de 2-2 van Finn en 2 mooie van Iloy pakten we de voorsprong.

    De 1e helft kabbelde zich voort, kenmerkte zich toch wel door de nodige foutjes, onrustig korfbal en slordigheden, maar de mooie bal tussen An en Karlijn mag genoemd worden en betekende 3 goals voor in de rust. Na rust een prima A1, rustig zoekend naar de kansen die er tegen GG altijd komen en prima verdedigend werk, zorgden ervoor dat we niet echt in gevaar zijn gekomen. De aanvallen waren rustig en de schoten veel meer op de juiste momenten. GG sputterde nog even tegen, maar de controle was bij ons en na een mooie van Syl en 2x Servais was de overwinning binnen. Iloy schoot er ook nog een fraaie in en toen was het een feit....we speelden ons veilig in de hoofdklasse. Een terechte overwinning, dat is zeker en het is een puike prestatie van onze A1 dat ze zich zo duidelijk en al op dit moment veilig spelen in de hoofdklasse.

    Een groot compliment aan allen hoor! Nog 1 wedstrijd te gaan dit seizoen, tegen Avanti, het zou mooi zijn als we deze poule ongeslagen doorkomen, dat moet toch de drive zijn volgende week. Voor alsnog is dit terecht en ook iets om heel trots op te zijn A1! Ik ben dat in ieder geval. Volgende week nog 1x vlammen en dan sluit je gewoon een goed seizoen af, met zowel veld als zaal een duidelijke handhaving op dit niveau. Voor een club zoals Die Haghe blijft dat een bijzonder goede prestatie, wees er zelf ook maar eens trots op en blij mee mensen want dat zou echt terecht zijn! De felicitaties ook naar onze selectie die ervoor zorgden dat deze zaterdag wel heel positief afsloot. Gefeliciteerd!

    Ik zie jullie donderdag. Natuurlijk bedank ik onze trouwe reserves weer tot slot!

    Petra