• Van de voorzitter 12 mei 2024

  • Na een paar weken (relatieve) rust dit weekend weer volop competitie. Het weer was uitstekend dus lekker druk op het veld. De winst voor 1,2,3 en A1zorgde voor een tevreden publiek. Na afloop was er weer de daghap en daar werd veelvuldig gebruik van gemaakt. Dank aan de organisatie hiervan! Uiteraard ook dank aan de barmedewerkers die ons weer van een drankje en hapje voorzien hebben. Achter de bar is er ook een en ander nieuw, het koffieapparaat is vervangen en we hebben een nieuwe kassa. Al met al kunnen we stellen dat onze kantine en bar een professionele uitstraling hebben. Dank ook aan diegenen die op eigen initiatief "kleine" klussen uitvoeren.
    Komend weekend is het Pinksteren en zal op 19 mei traditioneel ons TTKT weer plaatsvinden en vele schutters zullen strijden om de" Harryvandermark" bokaal. Mocht je niet mee schieten maar wel eventueel die dag een uurtje bardienst kunnen draaien, geef je op! 

    De voorbereidingen voor de JAV zijn in volle gang en we hopen z.s.m. de datum bekend te kunnen maken. Uiteraard hopen we dan ook op een grote opkomst! 

    René Benning