• Tussen Twee Korven Toernooi….nog 7 dagen

 • Komend weekend gaat het dan echt gebeuren, het jaarlijkse TTKT. Onze oproepen hebben succes gehad want er hebben zich vele schutters opgegeven! Wij zijn er bijna klaar voor en als de weergoden ook mee willen werken gaan we er een heerlijke dag van maken!

  De senioren/junioren, de aspiranten en de D/E pupillen starten om 10 uur, graag rond half 10 aanwezig allemaal. De F-jes starten ook om 10uur en spelen een halve dag! Graag om half 10 aanwezig.

  De prijzen, ook die voor de meest ludieke outfit, zijn gekocht en zullen zondag de 19de blinkend in de kantine staan. De senioren/junioren strijden ook om de Harry vd Mark bokaal.


  Er zijn natuurlijk de bekende spelregels. We zullen er een paar noemen:

  - geen doorloop ballen.
  - wedstrijden zijn 2 x 4 minuten, start, wissel en eindsignaal worden centraal geregeld.
  - valt het schot in het wissel signaal, telt deze gewoon mee.
  - keuze van de paal heeft het eerstgenoemde koppel.
  - Schot in wisselsignaal telt mee.
  - over de uitslag kan geen discussie met de wedstrijdtafel zijn, we gaan eerlijk tellen. 
  wij verzoeken de ouders van beide koppels bij de pupillen hardop mee te tellen, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

  Voor alle regels verwijzen we verder naar de Tournify app.
  Het is belangrijk dat met name de senioren de Tournify app downloaden. Zo kunnen de uitslagen direct doorgegeven worden. www.tournify.nl/live/ttkt2024

  Bij de pupillen en F-jes komt het winnende koppel de uitslag doorgeven aan de wedstrijdtafel.

  Natuurlijk roepen wij ook de wedstrijden om, zodat het allemaal lekker snel en soepel verloopt. Vorig jaar ging dat echt top, dus daar rekenen we nu weer op! Laten we er met z'n allen een leuke, spannende en sportieve dag van maken!!!!

  Voor de barbecue kan je je nog in de ochtend aanmelden bij de bar, je moet dan wel direct betalen. Er is nl nog een beperkt aantal mensen mogelijk.

  De barbezetting kan ook nog hulp gebruiken. Pamela en Martina zijn er weer klaar voor maar kunnen hulp gebruiken. Neem even contact met Pamela op of spreek haar aan op de dag zelf.  Ook zij willen af en toe pauze.

  Wij zijn er bijna helemaal klaar voor en hebben er weer zin in. Een dagje Die Haghe op z’n best, wie wil daar nu niet bij zijn?! Laat de zon maar schijnen, dan gaan we er weer een top dag van maken. Zijn er vragen, mail dan naar  ttkt@diehaghe.nl

  Tot volgende week wat ons betreft, zonder update maar live aanwezig!

  Saskia, Sylvia en Petr