• Die Haghe A1 AW/DTV A1... een lekkere overwinning

  • De zon, niet veel wind en een tegenstander waarvan we vooraf wisten dat we deze moesten winnen. Met dank aan Zoe voor de goede zorgen waren we er helemaal klaar voor.

    Toch weer die 1-0 achter helaas, maar al heel snel bleek dat AW echt te zwak is voor deze hoofdklasse en liepen we uit met een paar fraaie doelpunten naar 7-1. Heerlijk om de ploeg lekker vrij uit te zien spelen en dan zie je dat we echt wel kunnen ballen. Een aantal doelpunten waren echt fraai en verdedigend lieten we ons niet verrassen. Natuurlijk zeggen we dan weer allemaal, ja de tegenstander was zwak...... dat is natuurlijk ook zo, maar vergeet niet dat ploegen als Avanti (onze concurrent) toch moeite met AW heeft gehad.

    Voorlopig hebben wij een ruime zege geboekt, via de 7-2 liepen we uit naar 16-2 en eindigden op 19-4 en daar moeten we gewoon blij mee zijn. We liggen heel goed op koers voor handhaving. Komende week spelen we weer niet, dan mogen we onze schutters capaciteiten tonen, de week daarna weer tegen AW, het blijft allemaal nog spannend. Maar zoals we nu bezig zijn moeten jullie het vertrouwen hebben dat de handhaving in de hoofdklasse best dichtbij is en ik vind dat een groot compliment aan de hele ploeg. Ook in deze wedstrijd, bleven jullie gaan voor een nog beter resultaat en dat is top mensen! Leuk dat ook bij onze wedstrijd de livestream werkte, waarvoor dank.

    Tot donderdag mensen, ik was heel happy met deze pot, jullie hopelijk ook!!!!

    Petra