• Tussen Twee Korven Tournooi….nog 14 dagen…

 • …maar nog 7 dagen om je op te geven voor het schieten, t/m 12 mei kan je je nog aanmelden via Tournify, www.tournify.nl/live/ttkt2024. Download de app en geef je op. Na 12 mei gaan we de indeling maken.

 • Voor alleen de barbecue kan ook via de app, je moet dan wel direct betalen. Ivm de organisatie en de inkoop wil de barbecue groep ook graag weten met hoeveel mensen ze rekening moeten houden, dus ook hier….geef je op! www.tournify.nl/live/ttkt2024

 • Aanvang en eindtijd + de spelregels zullen we volgende week vermelden.

  Wij zijn er bijna helemaal klaar voor en hebben er weer zin in. Een dagje Die Haghe op z’n best, wie wil daar nu niet bij zijn?! Hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gezind, dan gaan we er weer een top dag van maken. Dus geef je op mensen!

   Zijn er vragen, mail dan naar  ttkt@diehaghe.nl


  Tot volgende week wat ons betreft met een nieuwe en tevens laatste update!

  Saskia, Sylvia en Petra