• Sten van Poelgeest versterkt volgend seizoen staf selectie

  • De TC Topsport is zeer tevreden te kunnen melden dat volgend seizoen Sten van Poelgeest wordt toegevoegd aan de technische staf van de selectie.

    De 33-jarige Sten is woonachtig in Leiderdorp samen met zijn vrouw en zoontje van tien maanden en is leerkracht op een basisschool. Sten komt oorspronkelijk van Velocitas, heeft meerdere jaren RTC teams gedaan van verschillende leeftijden en heeft zich bezig gehouden met technisch beleid binnen de werkgroep Talentontwikkeling. De laatste zes jaar was Sten trainer / coach bij TOP/IAA fresh uit Sassenheim. Sten had één jaar de leiding over de B1, daarna drie jaar de A1 (waarmee hij Nederlands Zaalkampioen in Ahoy werd) en de laatste twee seizoenen het 2e.

    Sten zal op maandag individuele thematrainingen verzorgen. Deze trainingen zijn voor de selectie, maar ook de A1 wordt hierbij betrokken. Verder zal hij periodiek op dinsdag of donderdag de selectietraining geven. Daarnaast zal hij analysewerk verrichten voor Die Haghe 1 en assisteren bij de coaching op zaterdag.

    Nu zowel het 1e als 2e een niveau hoger (Hoofdklasse zaal) gaan spelen is het belangrijk om de spelers optimaal te blijven faciliteren. Nieuwe energie en nieuwe inzichten zijn hierbij zeer belangrijk en de TC is daarom heel blij met de komst van Sten.

    Welkom bij onze club Sten. Veel plezier en succes.

    TC Topsport