• Die Haghe A1 - Avanti A1...puntje erbij

• Zaterdag, wederom een straffe wind over het veld. Eindelijk weer een thuiswedstrijd, dus we hadden er echt wel zin in om het publiek te laten zien dat we hoofdklasse waardig zijn.
    Het bleek een lastige opgave om goed in het spel te komen. Avanti maakte het ons erg moeilijk en met name de dames van Avanti maakten het onze meiden moeilijk. Met in mijn ogen gebruik makend van veel kleine overtredingen, want als je het aantal vrije ballen zou tellen, hebben we deze wedstrijd zeker gewonnen. de scheids trok wel 2x geel bij Avanti, maar daar schoten wij natuurlijk niet veel mee op, een strafworp wegens herhaaldelijke overtredingen zou beter zijn geweest.
    Maar goed dat was niet zo en tegen de wind in wisten we toch een voorsprong op te bouwen. 1 doelpunt tegen is uitstekend, maar 4 voor is te weinig.
    Kansen werden niet goed afgemaakt en schoten vielen ook niet goed.
    Maar je gaat met die voorsprong de rust in en de 2e helft wind mee, dus denk je.......
    helaas lukte dat niet. Avanti bleef doorgaan met veel kleine overtredingen, wij bleven doorgaan met het missen van kansen. De 2e helft was de stand helaas precies andersom,  de eindstand 5-5 zal de bij de trouwe lezer ook even een frons veroorzaken. Ja 5 doelpunten, ondanks de wind, is natuurlijk veel te weinig, maar helaas, ik kan er ook niet meer van maken.
    Toch dacht ik al heel snel, we hebben een punt en die zou wel eens heel belangrijk kunnen zijn. Natuurlijk hoopten we op meer, maar het zat er verder niet in en dan moet genoegen nemen met dat ene punt. GG won dik van AWDTV, dus wij staan met 3 uit 2 bovenaan en dat willen we graag blijven.
    Op 11 mei pas de volgende wedstrijd en tegen AWDTV meten we laten zien wat we tegen GG wel deden en dan heb ik er alle vertrouwen in dat we ook deze wedstrijd gaan winnen en een belangrijke stap zetten. Koppies weer omhoog mensen.

Speciale dank aan Alex die onze gast coach was. dank ook aan de filmers de barbezetting. Het is echt fijn dat de ouders altijd de medewerking geven, top!