• Van de voorzitter 1 april 2024

 • Met de start van het veldseizoen beginnen we met uiteraard trainen en het spelen van oefenwedstrijden. Dit betekent ook weer dat we op het veld en in het clubhuis elkaar treffen. Toen ik van de week een blik in het ballenhok wierp schrok ik van de enorme puinhoop. Het leek erop alsof alle ballen en materialen naar binnen waren gegooid. Dit is natuurlijk een niet wenslelijke situatie en voor de ballencommissie ondoenlijk om hier structuur in aan te brengen. We doen een dringend beroep op eenieder hier verantwoordelijkheid in te nemen en er geen puinhoop van te maken!
  Dus: ruim je materialen op en zorg voor een opgeruimd materialenhok. Dank voor de medewerking! Mooi om te zien dat ons nieuwe scorebord werkt. Dank aan diegenen die dit mogelijk hebben gemaakt. We waren ook genoodzaakt tot aanschaf van een nieuwe kassa. Deze is per 1 april in gebruik. Bestuurslid Jeffrey heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de meest voordelige situatie. Dit is wat ons betreft gelukt en dus ook dank voor deze actie.
  Afgelopen donderdag werd ik verrast met een bezoek van de voorzitter van onze buren, Lu Gia Yen. Fred had een mooie gegraveerde schaal voor ons die verwees naar de promotie van het eerste naar de Hoofdklasse. Ik denk, mede namens het eerste, dank voor deze spontane verrassing! Ze zeggen wel eens: beter een goede buur dan een verre vriend, en dat blijkt maar weer eens.
  Afgelopen zaterdag was onze Combi-fit (vijftig plus) weer actief en sloten hun training af met een gezellige lunch. Fijn om te zien dat deze groep ook onderdeel uitmaakt van onze club!

  Ik wens alle ploegen veel plezier en succes toe met de tweede helft veld.

  René Benning