• Vriendjes & vriendinnetjestraining

  • Wát een feest donderdagmiddag op het veld! Zo net na de overgang van de zaal naar het veld, was vandaag de vriendjes & vriendinnetjestraining. 
    Onder leiding van studenten van de HALO, Sportkunde en Sport & Bewegen konden de kinderen uit de F, E en D eens samen korfballen met een vriendje/ vriendinnetje die geen lid van onze vereniging is. 
    Ondanks dat het op donderdag was, waren er vanmiddag gewoon meer dan 50 kinderen!  Naast allemaal leuke korfbalvormen en een tikspel, was er ook een luchtkussen. Wat werd er lekker enthousiast meegedaan en wat heb ik veel blije gezichten gezien. Tussendoor lekker limo gedronken en na afloop een lekkere pannenkoek met suiker.  
     
    Kirsten, alle andere teamplayers, Sander en Martine bedankt voor de leuke middag en het lekkers voor de kids. Het was zo leuk om te zien hoeveel plezier iedereen had!