• Die Haghe 2 SIMPLY THE BEST

  • Top, top en nog eens top. Wat een blijdschap hebben we zaterdag beleefd. Die Haghe 2 wist net als het eerste de titel in de zaal binnen te halen met promotie naar de hoofdklasse.  Wat een resultaten. De dagen voorafgaand aan de belangrijke wedstrijd tegen Vitesse 2, begon het allemaal al te kriebelen. Gezonde spanning bij ik denk zowel spelers, trainers en allen die bij Die Haghe en dit team betrokken zijn. Maar wat kunnen we trots zijn op dit mooie resultaat. De wedstrijd liep gelijk op, wat gezien de koppositie van Vitesse ook wel te verwachten was. En toch was het Die Haghe die uiteindelijk de winst naar zich toe trok. Een super prestatie! Heb genoten van dit sportieve succes, maar zeker ook van de enorme betrokkenheid van zoveel leden in alle leeftijdscategorieën, ouders, familie en vrienden.

    Wat zijn we toch een mooie club!

    Door alle vreugde heb ik van de wedstrijd van Die Haghe 1 niet veel meer meegekregen, al zag ik de score wel voortdurend oplopen. Ongeslagen de titel gepakt! Daar kan je mee thuis komen. Enorm knap!
    En ja, in het stuk van de voorzitter is deze mooie zaalafsluiting uiteraard al beschreven, maar ik schrijf dit niet alleen als bestuurslid PR/vrijwilligers, maar zeker ook als trotse ouder.

    Wat heb ik genoten!

    Alex Kooijmans