• Van de voorzitter 17 maart 2024

  • Wat een geweldige afsluiting van een succesvol zaalseizoen. Het tweede wist in een zeer spannende wedstrijd het kampioenschap binnen te halen. Er was veel publiek en dat heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de overwinning. De ontlading was er en het Caldonia voor het 2e was meer dan verdiend! Ploeg en staf van harte gefeliciteerd met dit behaalde resultaat!
    Er gebeurde meer, de D2 begon deze zaterdag in de Steenwijklaan voor hun kampioenswedstrijd. Ook hier veel publiek en een spannende en aantrekkelijke wedstrijd. De winst was er en dus alle felicitaties voor deze ploeg.
    Tegelijk met de A1 speelde de E2 hun kampioenswedstrijd en alhoewel deze ploeg al kampioen was geworden ook hier een leuke en spannende sfeer. Ook jullie van harte gefeliciteerd. Op moment van schrijven komt het bericht dat ook het 6e kampioen is geworden en middels een videoboodschap heb ik deze ploeg kunnen feliciteren.
    En dan ben ik nog niet klaar, de A2, het 5e en het 1e waren al kampioen, dus een totale huldiging 's avonds in het clubhuis met alle kampioenen op het podium. Een heerlijke sfeer voor zowel jong als iets ouder! De daghap was weer succesvol en dus dank aan alle vrijwilligers van deze avond.
    Ik ga even door met bedanken want we realiseren ons soms te weinig hoeveel werk onze vrijwilligers verzetten om de club draaiende te houden, de commissies, trainers/coaches, barvrijwilligers maar ook iedereen die geholpen heeft om de wedstrijden in de campus te faciliteren. Nogmaals dank voor deze hulp, we kunnen niet zonder jullie!
    Ook zijn we blij met de kandidaten (Isabel, Pieter en Tim) voor de commissie wedstrijd- en breedtesport. (TB )
    Hiermee is de organisatie meer compleet geworden en zijn nagenoeg alle commissies bezet. Natuurlijk is er nog een vacaturelijst en kunnen we nog meer vrijwilligers inzetten. Wil je iets doen? Aarzel niet en neem contact op met het Bestuur, er is altijd iets te doen!

    Op naar het veld en weer het verenigingsleven oppakken. 

    René Benning