• D2 Kampioen!

  • Na een mooie tweede plek in het eerste deel van het veldseizoen, moest de D2 tegen zes andere ploegen gaan strijden in de zaal. In de laatste spelronde gingen zij samen met Achilles aan de leiding. Bij de onderlinge ontmoetingen tussen Die Haghe en Achilles wonnen beide ploegen hun thuiswedstrijd. Ze waren dan ook aan elkaar gewaagd.
    Afgelopen zaterdag speelde de D2 de beslissende uitwedstrijd tegen HKV Ons Eibernest. Ik zag een fanatiek spelend Die Haghe dat heel goed kon samenspelen. In het begin ging het nog enigszins gelijk op, maar met goed spel en vooral ook heel goed verdedigen, kwamen de Eibers niet meer in de buurt. Onder vele aanmoedigen vanaf de bank en het zingen van het Caldonia lied wist de D2 met 4 tegen 9 te winnen. De terechte kampioen!!
    En door het gelijke spel van Achilles tegen Valto is Die Haghe echt de enige kampioen. Een supermooie prestatie. Veel dank aan Julia Mars en Eric Mol die met veel enthousiasme van de D2 een hecht team hebben gemaakt. Een team met talent, ook voor de toekomst.

    Veel succes op veld.
    Alex Kooijmans