• Die Haghe C1 levert talent voor regionale selecties

  • Die Haghe C1 levert talent voor regionale selecties
    Kaylee & Semm vs Caitlin & Timo tijdens de Korfbal Challenge

    Die Haghe C1 strijdt in de competitie om lijfsbehoud, maar hun talent en razendsnelle ontwikkeling blijft niet onopgemerkt bij de regionale scouts! Zo werden Semm en Kaylee onlangs geselecteerd voor het RTC West team onder 15 en Timo en Caitlin voor het RTC Rijnland team onder 15. Beide teams zijn onderdeel van de regionale talentontwikkelings-programma’s van het KNKV, waar jaarlijks gezocht en gewerkt wordt met de topkorfballers van morgen.

    Onze vier kanjers zullen naast hun trainingen en wedstrijden bij Die Haghe een jaarprogramma bij de RTC’s volgen. Dat wordt dus keihard trainen dit seizoen, met als eindresultaat: supergoed en megafit! 🏋️‍♂️ Dat moet ook, want het hoogtepunt van hun avontuur komt in december, waar beide selecties het tegen elkaar op zullen nemen bij de Talent Challenge in Rotterdam tijdens de Korfbal Challenge. Leuk weetje: ook de trainers van RTC Rijnland hebben een Die Haghe verleden: Patrice de Vos en Aad van Rijthoven.

    Een knappe prestatie en een mooie eer voor onze jonge talenten, maar natuurlijk ook voor onze club. Gefeliciteerd jongens met jullie welverdiende selectie! Hartstikke leuk ook om nu eens samen met je tegenstanders uit de regio in 1 team te spelen. En om straks hopelijk tegen elkaar uit te komen in de Challenge! We wensen jullie heel veel succes en vooral plezier tijdens dit spannende korfbalavontuur! 💪🏀✨