• Kampioenswedstrijd!

 • Aanstaande zaterdag zijn twee ploegen van Die Haghe in de gelegenheid om het kampioenschap binnen te halen. Het gaat om de E2 en Die Haghe 1.

  Beide ploegen hebben alle wedstrijden tot nu toe weten om te zetten in de volle winst, wat een super prestatie is. De E2 speelt uit tegen de E1 van Nexus, die met zes punten achterstand, maar wel een wedstrijd minder gespeeld, op de tweede plek staat. De thuiswedstrijd werd met 13-10 gewonnen. Een mooi affiche, best spannend en we wensen de E2 veel succes toe.

  En dan ons vlaggenschip. Zaterdag in de Topsporthal van de Sportcampus de kampioenswedstrijd van Die Haghe 1 tegen Pernix 1. Bij winst is de promotie naar de hoofdklasse een feit! Deze bijzondere gebeurtenis willen we graag met zo veel mogelijk publiek met een Die Haghe hart gaan beleven. Kom dus zaterdag allen naar de wedstrijd om het eerste aan te moedigen en samen het kampioenschap binnen te halen. Ook al onze sponsoren zijn uiteraard van harte welkom om dit mee te maken. Laten we zorgen voor een goed gevulde geel zwarte tribune, wij zorgen voor trommels en muziek en feestelijke aankleding. Voor de wedstrijd is het weer mogelijk om onze nieuwe clubsjaal aan te schaffen om het extra feestelijk te maken (12,50 euro, betalen via QR-code mogelijk).

  We hopen dat zaterdag een mooie succesvolle dag wordt en dat de jeugd van Die Haghe bij winst het veld kan bestormen om het kampioenschap te vieren. Na het winnen van de wedstrijd zal de huldiging boven in de Topsporthal plaatsvinden. Vanuit Sportsnap zal een fotograaf aanwezig zijn om alles vast te leggen, zowel van de spelers als het publiek. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf leuk op de foto te gaan achter een kampioensframe als enthousiaste supporter(s) of misschien wel met je favoriete selectiespeler.

  Er is ook een livestream van de wedstrijden van 1 en 2, maar we hopen natuurlijk dat iedereen die in de gelegenheid is de wedstijd live komt bijwonen. Het tweede speelt om 16.20 uur ook thuis tegen Pernix 2. Ook die wedstrijd is belangrijk om te winnen om in de race van het kampioenschap van Die Haghe 2 te blijven. Dus ook zij kunnen jullie aanmoediging goed gebruiken!

  De E3, E4 en E5 maken het compleet met het oplopen bij de start van de wedstrijd van het eerste.

  Uiteraard hoort bij het behalen van het kampioenschap ook een feestje!
  Het feest zal dan starten om 21.00 uur in het clubhuis aan de Baambruggestraat.

  Thema geel-zwart.

  Wij hopen jullie allemaal te zien.

  Namens de organisatie,
  Alex Kooijmans