• Iza Zoutenbier - Dit is mijn club

  • Even voorstellen
    Ik ben Iza Zoutenbier. Ik ben 16 jaar oud en korfbal nu ongeveer al 10 jaar bij Die Haghe. Momenteel korfbal ik niet in verband met een afgescheurde kruisband en meniscus. Dus heb dit seizoen helaas nog niet kunnen spelen. Ik hoop zo snel mogelijk weer op het veld te staan.

    Op welke manier ben je bij Die Haghe betrokken?
    Ik speel normaal in de jeugd maar door mijn blessure lig ik er dit jaar sowieso uit. Ik vind het erg belangrijk om bij de club betrokken te blijven. Ik ga op zaterdag zo veel mogelijk bij de wedstrijden kijken. En ik train en coach de toppers van de F3. Dit doe ik samen met Lisa. Ik weet nog goed hoe wij samen zijn gestart bij de Kangoeroes en altijd bij elkaar in het team zijn gebleven.

    Wat vind je leuk aan Die Haghe?
    Het leukste aan Die Haghe vind ik dat het echt één grote familie is en iedereen elkaar kent. Ik heb vriendschappen voor het leven gemaakt. Waar je naast de korfbal ook mee afspreekt.

    Mijn favoriete herinnering bij de club?
    Mijn favoriete herinneringen aan Die Haghe zijn denk ik de Nederlandse kampioenschappen in de D en B en dan vooral die van de B. Het moment dat wij de wedstrijd tegen KZ wonnen gaf echt een geweldig gevoel, omdat iedereen niet had verwacht dat we zouden winnen. Ik ga dat moment en die wedstrijd nooit meer vergeten.

    Mijn tip voor de club!
    Een tip heb ik niet echt voor Die Haghe, al zou het wel leuk zijn als in de social media misschien iets meer wordt gedaan. Zoals laten zien welke wedstrijden er zijn en dat er ook aandacht wordt gegeven aan alle teams.

    Reactie van de redactie
    Allereerst sta ik even stil bij de reden waarom je momenteel niet kan korfballen. Een vervelende blessure, waardoor sporten niet tot de mogelijkheden hoort. Volgens mij heb je vaak gehoord: “wat dacht je, wat je zus kan, kan ik ook”; maar op deze tegenslag zit natuurlijk niemand te wachten. We hopen dan ook dat het herstel spoedig zal verlopen en dat we je binnen afzienbare tijd weer kunnen zien stralen in het veld. Over stralen gesproken: zo fijn om te zien dat je altijd vol enthousiasme en positief op de club aanwezig bent en dat je ook actief als trainer en coach van de F3 aan de slag blijft. En wat is het dan leuk dat je dat samen met Lisa kan doen. Samen opgegroeid vanaf de kangoeroes en nu een echt trainersduo. Wie had dat toen kunnen bedenken.

    Jouw tip voor Die Haghe is er zeker één die ik mee ga nemen, vooral het stukje aandacht voor alle teams. Voor nu alle aandacht op de billboards voor jou en je team! Jouw positieve houding zal niet alleen jezelf vooruithelpen, maar is beslist ook een aanmoediging voor anderen. Daar ga je ver komen.
    Dank voor je inzet en betrokkenheid. Je bent een topper!