• Grote Club Actie 2023

 • Grote Club Actie 2023
  De definitieve uitslag is binnen. En wat hebben jullie allemaal je best gedaan. Er zijn dit jaar 1830 loten verkocht. Het totaalbedrag voor de club is € 4.392.
  Echt SUPERGOED!

  De beste 11 verkopers
  De beste verkopers dit jaar zijn: Chanel Pewinska, Elyse Zonneveld, Timo Treub, Zoë Treub, Mia van der Laan, Nikkie Wessels, Laura Krijgsman, Jonah Vrolijk, Milou Balster, Amy Balster en Jonathan Mann. We hebben een top 11, omdat Amy en Johathan evenveel loten hebben verkocht. Met z’n elven hebben jullie hebben 794 loten verkocht. Echt goed hoor!. Jullie mogen 25 november oplopen met Die Haghe 1. Er is dan ook een leuk cadeautje voor jullie.

  Medailles
  Alle kinderen die meer dan 25 loten hebben verkocht krijgen een medaille. Deze krijgen we half december van de Grote Clubactie. Naast de 11 beste verkopers zijn dit: Jailey van der Lem, Thomas Corstjens, Glenn Mulder, Kick van Groeningen, Sofie Mol, Siebe van Eck, Mandy Koegler, Roos Dijkstra, Nikki Grootveld, Sami Vergeer, James de Bruin, Jayden van Langerak, Aaron de Bruin en Evi Postma. Bij de kangoeroes hebben Nora van Beukering en Faye Canninga meer dan 25 loten verkocht. Uiteraard krijgen jullie ook een medaille.
  Zodra wij de medailles van de Grote Clubactie ontvangen, worden deze uitgedeeld. Jullie krijgen dan te horen waar en wanneer.

  Mocht je het idee hebben, dat het aantal verkochte loten niet helemaal klopt, dan is dit mogelijk, want niet alle verkochte loten zijn geïncasseerd. Alleen de loten, die daadwerkelijk zijn betaald tellen mee.

  Prijzen en uitslag
  De trekking van de Grote Clubactie 2023 vindt plaats op 28 november en vanaf 29 november kan je lotnummer via de Lotchecker controleren.

  Nogmaals iedereen bedankt.
  Groetjes Ellen en Alex