• Amy en Milou - Dit is mijn Club

 • Even voorstellen
  Hallo, wij zijn Amy en Milou Balster, een tweeling van 10 jaar oud en wonen in Wateringen. Nadat wij onze zwemdiploma's hadden behaald, gingen wij kijken voor een andere sport. Na een korfbaltraining bij een andere vereniging wisten we zeker dat we op korfbal wilden. Onze oom, Guido Dijkstra, vond alleen dat we ook eens een training mee moesten doen bij Die Haghe. Dat vonden we zo leuk, dat we niet meer weg zijn gegaan.

  Op welke manier ben je bij Die Haghe betrokken?
  Dit jaar speelt Amy in de D2 en Milou in de D1. Daarnaast vinden we het leuk om andere ploegen aan te moedigen en zingen we het clublied hard mee.

  Wat vind je leuk aan Die Haghe?
  Het is een gezellige vereniging en er zijn veel lieve mensen. We hebben altijd leuke trainers waar we veel van leren. Ook als we over zijn naar een ander team komen ze vaak nog naar ons toe om te vragen hoe het met ons gaat. We hebben bij de vereniging veel vrienden gemaakt waar we altijd mee kunnen spelen. Het is leuk om met ze te kunnen trainen en een wedstrijd te spelen. Er worden leuke dingen georganiseerd zoals TTKT, kamp, karaoke, Halloween, korfbal clinics en nog veel meer. 

  Mijn favoriete herinnering bij de club?
  Het kamp is altijd heel erg gezellig, je maakt dan nieuwe vrienden, je doet veel leuke spelletjes en je kan heel veel snoep eten. Ook al moet je in de bus op de heenweg al een gedeelte inleveren bij de kampleiding.
  Trouwens, kunnen wij ons al opgeven voor het kamp van dit jaar?
  Daarnaast is het altijd leuk om kampioen te worden, vooral de eerste keer, toen zaten wij in de F1.

  Mijn tip voor de club!
  Blijf leuke dingen organiseren, want het is naast het korfballen ook leuk om andere leuke dingen met je vrienden te kunnen doen.

  Reactie van de redactie
  Wat een fijne oom! Die heeft jullie toch maar mooi naar Die Haghe gehaald. En daar zijn we wel heel blij mee. Een sportieve tweeling die niet alleen bij het korfballen, maar ook op de club met veel plezier aan van alles meedoet. Wat willen we nog meer. En dan bedoel ik niet alleen alle leuke dingen die op de club worden georganiseerd, want ik heb jullie ook zien schitteren op de Haagse Stadsspelen. Wat een toppers waren jullie daar! Ik zag twee echte trainers, die heel veel bezoekers met veel enthousiasme korfbal-les gaven. Ik was onder de indruk. En dan zitten jullie ook nog bij de beste lotenverkopers van Die Haghe bij de Grote Clubactie. Wat goed!
  Blijf genieten, aanmoedigen, meezingen en lekker korfballen Wat dat kunnen jullie ook.

  En oh ja, jullie kunnen je al opgeven voor kamp. Op de site onder het kopje “Leden info” even op kamp klikken en dan … inschrijven maar!