• Mara van der Veer - Dit is mijn club

  • Even voorstellen
    Mijn naam is Mara van der Veer, ben 41 jaar en moeder van Isabel en Timo spelend in de A1 en C1. Ik werk als huurconsulent bij een woningcorporatie en ben getrouwd met Niels. Wij wonen in Rijswijk. Ik loop sinds mijn 5e jaar rond op Die Haghe. Eerst als speelster en vervolgens als trainer van diverse ploegen, lid van de jeugdcommissie en uiteraard als supporter langs de lijn.

    Op welke manier ben je bij Die Haghe betrokken?
    Alweer 36 jaar geleden ben ik gestart als kangoeroe bij Die Haghe en heb alle teams doorlopen tot aan selectie toe. Vele mooie prestaties mogen meemaken. Nu ben ik vooral betrokken als moeder van Isabel en Timo en sinds kort ook als lid van het bestuur.

    Wat vind je leuk aan Die Haghe
    Wat ik persoonlijk heel leuk vind van Die Haghe als club is ondanks dat wij geen hele grote club zijn wij wel hele mooie dingen met elkaar doen. Heel veel mensen binnen de club zijn bereid om te helpen. Er worden veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Leuk om te zien dat er verschillende generaties binnen Die Haghe actief zijn.
    Dit is echt een kracht binnen de club.

    Mijn favoriete herinnering bij de club?
    Het zijn er best veel in mijn tijd bij Die Haghe, maar het Nederlands Kampioenschap met de A1 in 1998 is een blijvende favoriete herinnering. Maar ook de tripjes voor het EK naar Barcelona en Antwerpen zijn mooie herinneringen. Sociaal gezien zou ik zeggen: het stappen na de wedstrijden met de hele groep en de busritjes naar de uitwedstrijden in het “vrouwenbusje”. Zo gezellig.
    Dit zijn allemaal waardevolle herinneringen.

    Mijn tip voor de club!
    Ga vooral door zoals wij dat nu met elkaar doen en als je wilt helpen is dat altijd heel erg welkom!

    Reactie van de redactie
    Zesendertigjaar bij de club! Dan kan je wel spreken van een Die Haghe loopbaan. En wat is het dan leuk dat ook Isabel en Timo een leven bij de club hebben. Na al die jaren zelf sporten en allerlei vrijwilligerstaken op de club, nu weer een nieuwe tijd als bestuurslid TC. Na het vertrek van Eric Mol als bestuurslid TC, die heel veel ervaring en kennis had van de club en korfbal in het algemeen, was het even zoeken naar een geschikte kandidaat. Wij als bestuur zijn heel blij dat je deze taak op je hebt genomen en we zien veel enthousiasme en betrokkenheid en een positieve inzet.
    Met de komst van Mara, maar zeker ook van Esther Timan binnen het bestuur, is de samenstelling van de groep weer versterkt. Meer kennis van korfbal, betere verdeling man-vrouw en een goede vertegenwoordiging van alle geledingen en leeftijden binnen de club. We wensen je veel succes!