• Ayetta Grootveld - Dit is mijn club

  • Even voorstellen.
    Mijn naam is Ayetta Grootveld. Ik ben de moeder van Nikki en Nolan. Onze dochter Nikki is vorig jaar bij Die Haghe gestart en speelt dit jaar in de D3. Ook mijn man Rob is dit jaar gestart bij de recreanten.

    Op welke manier ben je bij Die Haghe betrokken?
    Tijdens de op Die Haghe georganiseerde info-avond voor nieuwe ouders en leden werd een oproep gedaan voor de vacature Wedstrijdsecretariaat Jeugd. Ik wilde wel wat doen voor de club en heb deze taak nu opgepakt. Ik vind het heel leuk om te doen en zie nu ook de andere kant van de club, dan alleen door de ogen als ouder langs de lijn.

    Wat vind je leuk aan Die Haghe?
    Ik vind Die Haghe een gezellige club, die probeert iedereen te betrekken bij de wedstrijden en de verschillende activiteiten. Er hangt een positieve sfeer op de club.

    Mijn favoriete herinnering bij de club?
    Wij zijn pas iets meer dan een jaar lid bij Die Haghe, dus een favoriete herinnering is nog een beetje lastig om te geven. Wel vind ik de verschillende activiteiten buiten de trainingen en wedstrijden altijd erg leuk.

    Mijn tip voor de club!
    Ga vooral zo door!

    Reactie van de redactie
    De taak van wedstrijdsecretaris bij een sportclub is niet altijd even makkelijk in te vullen. Ik zie bij veel clubs deze belangrijke functie open staan. Simone Kortekaas heeft dit lang voor ons gedaan, waarvoor nogmaals veel dank. Ook Ellen Brouwer bedankt voor het “tijdelijk” overnemen van deze taak.
    En dan gaat je dochter iets meer dan een jaar geleden op korfbal, neemt de moeder de taak van wedstrijdsecretaris op zich en start de vader bij het Recreanten-team! Binnen een jaar een heus “Die Haghe gezin” Hoe leuk is dat!
    Daar zijn wij als club natuurlijk heel erg blij mee. Fijn om te horen dat jullie de sfeer op Die Haghe zo positief ervaren. Jullie betrokkenheid draagt daar natuurlijk ook aan bij. Ayetta, veel succes als wedstrijdsecretaris bij de jeugd en dank voor je inzet!