• Frits Lubout - Dit is mijn club

  • Even voorstellen.
    Mijn naam is Frits Lubout. Ik ben de eigenaar van AJ Sports aan de Dierenselaan te Den Haag. In 1976 heb ik de winkel van de oorspronkelijke oprichters Anton en Johannes overgenomen. Afgelopen zondag heb ik de deuren van mijn sportwinkel, na een 80-jarig bestaan, definitief gesloten. Tijd om te gaan genieten van mijn pensioen. Het is mooi geweest.


    Op welke manier ben je bij Die Haghe betrokken?
    Als sponsor en kledingleverancier voor Die Haghe ben ik lang bij de club betrokken geweest.

    Wat vind je leuk aan Die Haghe?
    Leuk aan Die Haghe vind ik de gemotiveerdheid van het bestuur en dat Die Haghe een sociaal bewogen vereniging is.

    Mijn favoriete herinnering bij de club?
    Ja, dat is met stip het EK korfbal in Barcelona waar Die Haghe Europees kampioen werd. Ik ben als sponsor mee geweest naar Barcelona, wat was dat een feest.
    Veel plezier gehad met Gerard van der Velde en Dick Meulenkamp.Mooie herinneringen aan de club en het team met Tim en Mandy.

    Mijn tip voor de club!
    Ga vooral door op de ingeslagen weg.

    Reactie van de redactie
    Afgelopen vrijdag heb ik voor de laatste keer een bezoek gebracht aan de winkel van Frits Lubout. Leuk dat ik als klant werd herkend. Sinds de tijd dat mijn 3 dochters op Die Haghe zitten, zijn wij daar als vaste klant altijd fantastisch geholpen. Altijd een goed en eerlijk advies: “mooie schoenen, maar ze sluiten niet goed aan, moet je niet doen”.
    Nu kwam ik er als lid van het bestuur om AJ Sports met een kleine attentie te bedanken voor al die jaren sponsoring en voor het zijn van zeg maar hofleverancier van Die Haghe sporttenues en tassen. In ons gesprek wat herinneringen opgehaald, waarin ik zag dat je met veel plezier terugkeek. Zeker naar het EK korfbal in Barcelona! Persoonlijk gezegd (maar ik weet zeker dat ik namens heel Die Haghe mag spreken), jammer dat aan een tijdperk Die Haghe-AJ Sports een einde komt, maar de goede herinneringen blijven. Heel veel dank voor de samenwerking en alle goeds voor de toekomst!