• Anniek Bouwman - Dit is mijn club

  • Even voorstellen.
    Hoi, mijn naam is Anniek Bouwman. Ik ben 21 jaar oud, en studeer aan de HALO in het Zuiderpark. Zelf mocht ik voor mijn 10e verjaardag op korfbal en daarna heb ik nooit meer wat anders willen doen.

    Op welke manier ben je bij Die Haghe betrokken?
    Ik werk bij WSDH als sportcoördinator korfbal. Daarvoor ondersteun ik Die Haghe. Waar jullie mij terug zullen zien is als trainersbegeleiding op het veld en als organisator van trainerscursussen. Komend jaar gaan we daarbij ook helpen bij de jonge scheidsrechters.

    Wat vind je leuk aan Die Haghe?
    Ik vind het heel leuk om te zien dat Die Haghe, zeker in de wat oudere teams, plezier en presteren weet te combineren. Die sfeer is daar goed terug te zien.

    Mijn favoriete herinnering bij de club?
    Mijn favoriete herinnering bij Die Haghe is vorig jaar geweest toen ik samen met wat medestudenten voor een teamplayers project vriendjes en vriendinnetjes clinic heb gegeven op Die Haghe. Het is leuk om een paar kinderen daarvan nu terug te zien op de club.

    Mijn tip voor de club!
    Mijn tip voor Die Haghe is dit: jullie hebben een heleboel talent rondlopen. Hoe ouder je wordt hoe meer je een voorbeeld wordt voor de jeugd van Die Haghe. Laat je talent dus zien en probeer de jongere kinderen te helpen om ook steeds beter te worden.

    Reactie van de redactie
    Even wat info: WSDH staat voor Werken aan Sportstad Den Haag en is dé werkgeversorganisatie voor meer dan 70 sportprofessionals die zich dagelijks bezighouden met sportstimulering in de regio. De ondersteuning vanuit WSDH richt zich op de thema’s: leden, kader (trainers, coaches, scheidsrechters, etc.), vrijwilligersbeleid, ‘open club’ en positieve sportcultuur.

    Fijn dat dit allemaal mogelijk is en dat je onze club met veel enthousiasme ondersteunt. Top dat je onze (beginnende) trainers verder helpt groeien. Persoonlijk ben ik je ook dankbaar voor je inzet voor en tijdens de Stadsspelen. Daar heb je de positieve sportcultuur op Die Haghe uitstekend neergezet. Ook dat gaat ons weer wat nieuwe leden opleveren! Het starten met het begeleiden van onze beginnende scheidsrechters, zowel theoretisch als in de praktijk, is al jaren een grote wens van het bestuur. Hoop dat het huidige gevoel van “aan je lot overgelaten” bij de beginnende scheidsrechters binnenkort tot het verleden behoort. Bedankt Anniek!