• Trees Maat - Dit is mijn club

  • Even voorstellen.
    Hoi, ik ben Trees Maat. Ik ben 69 jaar en ik ben de moeder van Marjolein en Rick.
    Ik ben bij Die Haghe gekomen toen mijn kinderen in hun jeugd bij Die Haghe gingen spelen. Zij zijn nog steeds actief binnen de vereniging.

    Op welke manier ben je bij Die Haghe betrokken?
    Ik ben nu zo'n jaar of 15 vrijwilliger bij Die Haghe en sta regelmatig achter de bar, wat ik heel leuk vind. Vooral op dagen dat het lekker druk is, zoals wanneer de selectie speelt of bij het TTKT.
    Ik sport elke zaterdagochtend bij Combi-sport, (ook onderdeel van Die Haghe). Dat is een sportgroep bestaande uit ongeveer16 mensen van 50 jaar en (soms veel) ouder. We beoefenen daar veel verschillende sporten, zoals (uiteraard) korfbal, slagbal, volleybal, badminton, boogschieten en deze week zelfs boksen, of er staat een heel parcours uitgezet. Heel gezellig.

    Wat vind je leuk aan Die Haghe?
    Ik vind Die Haghe een hele leuke vereniging, het geeft een soort van familiegevoel. Er wordt veel gedaan voor de jeugd en wat ik ook heel leuk vind is, dat als de selectie speelt er door vrijwilligers een daghap gemaakt wordt, wat ook weer mensen verbindt. Vreselijk woord trouwens 'daghap', want het doet de maaltijd te kort, vind ik.

    Mijn favoriete herinnering bij de club?
    Mijn leukste herinnering is toch wel dat we met heel veel supporters, allemaal in het geel/zwart en/of in die kleuren geschminkt met bussen naar AHOY gingen voor de finale van de Nederlandse kampioenschappen.
    En ze wonnen!!!
    Wat een feest was dat.

    Mijn tip voor de club!
    De tip voor Die Haghe: verander de naam 'daghap' in 'maaltijd' 😊😊😋😋.

    Reactie van de redactie
    Tja AHOY, dat heb ik helaas niet meegemaakt, maar diegene die het gemist hebben kunnen het feestgevoel van toen door alle mooie verhalen vast nog voelen. Wie weet wat de toekomst ons nog gaat brengen.
    Wat leuk om te horen dat je nog steeds met veel plezier achter de bar staat. En daar zijn wij als club uiteraard erg blij mee. Je draait vaak lange diensten, waarvoor je een dik compliment verdient! Altijd vrolijk, lekker snel afrekenen en weer door! Die energie haal je vast ook uit de Combi-fit. En aan het familiegevoel, daar draag jij zeker aan bij! Bedankt Trees!