• Grote Clubactie

 • Ook dit jaar doet Die Haghe mee met de Grote Clubactie. De (online) verkoop begint zaterdag 23 september. De boekjes worden deze week aan de kinderen spelend in de F, E D, C, B en kangoeroes uitgedeeld.

  Er zijn meerdere mogelijkheden om loten te verkopen:
  De koper scant jouw QR-code op de voorkant van het boekje. Via deze link kan de koper invullen hoeveel loten hij wil kopen en zijn gegevens invullen. Of de koper vult met pen een formulier in het boekje in. Je kan ook je eigen QR-code scannen en deze verkooplink delen met vrienden en familie.

  Een lot kost € 3,- en 80% gaat naar onze club.
  Je kan online precies bijhouden hoeveel loten je hebt verkocht

  Login en ontdek je eigen online verkooppagina.
  Inloggen doe je zo:
  1.         Scan je eigen QR-code op de voorkant van je boekje
  2.         Klik op ‘Inloggen Mijn Stand’ rechtsboven op de pagina
  3.         Vul je inlogcode in. Deze code staat op de sticker op de voorkant van je boekje

  Als je 25 of meer loten hebt verkocht, dan krijg je na afloop van de actie de Grote Clubactie medaille. En bij meer dan 40 verkochte loten kan je meedoen aan de Kids-verkoopwedstrijd. Voor meer informatie hierover ga je naar: https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties.

  Inleveren boekjes
  Ben je klaar met loten verkopen? Lever je verkoopboekje dan vóór 8 november in bij de inleverbox in de kantine. Als je alleen online loten hebt verkocht, dan hoef je het boekje niet in te leveren.

  Senioren en junioren
  De senioren en junioren kunnen online loten verkopen. De verkooplink wordt via de aanvoerder/coach met whatsapp naar iedereen gestuurd of je gebruikt de QR-code. Het is niet verplicht, maar ons verzoek is dat iedereen minimaal 5 loten verkoopt.

  Alvast bedankt en succes!


  Met vriendelijke groet,
  Ellen Brouwer en Alex Kooijmans