• Van de voorzitter 11 september 2023

  • Het seizoen is weer begonnen en dat is te merken. Op alle fronten wordt weer hard gewerkt om de vereniging te draaien. Zo ook bij de accommodatiecommissie. Afgelopen week is de nieuwe garagebox voorzien van stellingen en ingeruimd. Hierdoor is ook de multiruimte weer opgeruimd en bruikbaar. Het plan is om deze ruimte ook op te laten knappen. Een behoorlijke klus waarvoor dank aan de acco!
    Ook de kantine is weer open en zijn de barvrijwilligers druk met de verkoop. Pamela verzorgt de opstellingen en zou het fijn zijn als er meer vrijwilligers zich voor een uurtje achter de bar aanmelden!
    Afgelopen vrijdagavond was ik bij KVS voor het eerste echte recreantentoernooi.  De groep recreanten lijkt steeds groter te worden en dat is positief. Zowel oud korfballers als niet korfballers weten elkaar goed te vinden. Heb je interesse om mee te doen? Woensdagavond traint deze groep.
    Uiteraard werd er dit weekend ook competitie gespeeld. Wisselende resultaten waarbij het eerste in de ereklasse helaas de punten bij HKC moest laten.  Zaterdag thuis tegen KCC en ik hoop op veel publiek!
     
    Tot zover.
     
    René Benning