• Van de voorzitter: 29 mei 2023

 • En dan is het ineens zover: het jaarlijkse TTKT. Een dag waar jong en oud genieten van het schuttersfestijn. Ook dit jaar was het weer druk en hoe fijn, prachtig weer!
  Voor de één een gezellig en sociaal samenkomen en een balletje schieten, voor de ander een strijd voor een 1e plek. Hoe dan ook: met elkaar een geweldig evenement. Na afloop was er een BBQ die door ruim 100 personen werd bezocht. Deze dag is door veel vrijwilligers mogelijk gemaakt: Sylvia, Petra, Saskia, Viktor, Rob K de accommodatiecommissie, de BBQ vrijwilligers en de barvrijwilligers, het zijn er te veel om apart te bedanken. Maar iedereen onwijs bedankt voor deze dag, we hebben genoten!
  Schoonmaken van dit alles is ook zoiets, het moet gebeuren. Han van Ginkel mag hierin ook wel eens genoemd worden. Top Han!
  Ook zijn we blij met het aanbod van Martine en Pamela om de algehele schoonmaak qua coördinatie op zich te nemen. De eerste resultaten zijn al zichtbaar. Dank hiervoor!
  Elke woensdag traint er een groepje nee inmiddels groep (!) recreanten. Trainer Raymond Vermaas verzorgt deze training en vele ouders hebben de smaak te pakken. Er is nog plek dus.......
  De ledenvergadering staat gepland en we hopen, nee rekenen echt op een grote opkomst. Er staan een aantal zaken op de agenda die we met elkaar zullen moeten afspreken zodat we verder kunnen. Zodra de stukken klaar staan kun je ze opvragen bij secretaresse@diehaghe.nl.
  De competitie is bijna gespeeld en er zijn nog belangrijke wedstrijden te spelen. Ik wens alle ploegen nog veel succes!

  René Benning