• Die Haghe A1 - Nieuwerkerk A1.....een heerlijke pot!

  • Zaterdag 6 mei, half 12, iedereen druppelt binnen. Ik zie toch wel gespannen koppies, ook bij mij hoor. Logisch want tegen  Nieuwerkerk moest het een wedstrijd worden met een aantal doelen:
    - revanche op de destijds slechte uitwedstrijd
    - het behouden van die prachtige 2e plek
    - laten zien dat weer verder zijn dan de uitwedstrijd

    Het publiek kwam in behoorlijk grote getale om jullie eens te bewonderen....die hebben in ieder geval waar voor hun geld gekregen!
    Bijna traditioneel was de start niet heel goed, maar dit keer weet ik het echt even aan de spanning. Gelukkig ook bij onze gasten.
    Via 1 -1 , 5 - 3 en en 6 - 4 liepen we uit met waanzinnig goed verdedigen en heerlijke schoten, zonder nou echt spectaculaire aanvallen, maar het vizier stond op scherp.
    Onze dames verdedigde strak voor waardoor de mannen de Nieuwerkerk heren echt aan banden konden leggen.
    Ik zeg wel dat aanvallend het niet helemaal ons niveau was, de 1e helft, wat we kunnen, maar als je de 1e helft afsluit met een 15 - 7 tussenstand, snap ik dat mijn eerdere woorden niet echt begrepen worden door onze trouwe toeschouwers en lezers.
    Jullie zullen zeker goed begrijpen wat ik bedoel.
    In de rust dus toch maar weer even de puntjes op de bekende i door onze fanatieke coaches.
    In de 2e helft gingen jullie gewoon door, misschien het vizier iets minder scherp, maar verdedigend hebben we allemaal echt zo genoten en mede omdat de meiden meer mee gingen scoren, tikten we wederom de 25 doelpunten aan, dat is natuurlijk geweldig, maar als je er tegen een ploeg als Nieuwerkerk maar 14 tegen krijgt hoef ik echt niemand meer iets uit te leggen.
    We hebben aan de kant enorm genoten van jullie prestatie, dus een heerlijke pot!
    We staan stevig op een plek waar we ook echt wel thuis horen dit jaar. Is dat normaal.....nee, het is een uitstekende prestatie. Toch weet ik dat jullie door willen en meer willen. Komende zaterdag komt Fortuna op bezoek, daar hebben we ook nog iets tegen goed te maken.
    De Fortunezen keken zaterdag alvast naar jullie en weten wat ze kunnen verwachten, een heerlijke ploeg die keihard voor en met elkaar de strijd aangaat.
    Ik heb er nu al zin in.
    Hopelijk weet het publiek de gang naar het veld weer te vinden voor deze belangrijke pot. Plek nummer 2 is het doel en daar gaan we voor mensen.
    Bedankt voor de heerlijke pot, het was echt genieten, de doelen zijn zeker gehaald!
    Natuurlijk moet ik onze trouwe wissels Sylvana en Iloy bedanken. Filmer Herman natuurlijk en onze bardienst ladies, met al deze hulp maken jullie mijn taak tot een hele leuke.
    Tot donderdag A1 en de vele supporters, tot zaterdag!!!

    een hele blije, maar zeker trotse
    Petra