• Van de voorzitter:4 april 2023

  • Afgelopen zaterdag was er een kampioenfeestje in de sportcampus. De E1, E2 en E4 zijn alledrie kampioen geworden. Er waren uiteraard medailles, taart, (kinder)champagne en muziek. Er werd zelfs op de kamioenenstijl gedanst. Uiteraard is zo'n kampioenschap een bekroning op het seizoen en wordt dat ook beloond. Misschien wel belangrijker is dat deze groep kinderen zich ontwikkelt in de korfbalsport en daarbij het plezier niet vergeten wordt. Dank aan de trainers die elke week maar weer paraat staan om deze groep te begeleiden. Gefeliciteerd allemaal met het behaalde kampioenschap!

    Het 6e had ook nog kans op het kampioenschap maar verloor helaas. Desondanks een prima zaalseizoen.  De A2 maakt ook nog kans en speelt op woensdagavond nog een wedstrijd. De B2 mag dit zaalseizoen afsluiten en speelt nog op 8 april thuis tegen Achilles. Het 1e, 2e en de A1 deden wat ze moesten doen en sloten het zaalseizoen winnend af. Dan een ploeg die het dit seizoen niet makkelijk heeft, het 3e. Deze ploeg heeft gestreden tot de laatste wedstiijd maar eindigde dit seizoen onderaan. 

    Als we de balans opmaken kunnen we van een succesvol zaalseizoen spreken. Ik wil iedereen bedanken die meegeholpen heeft dit waar te maken. Het veldseizoen gaat beginnen en dat betekent dat we  weer in het clubhuis kunnen en op ons vertrouwde veld elkaar ontmoeten. 

    Tot zover!

     

    René Benning