• KIPPIE´S Voorbeschouwing laatste speelronde zaalcompetitie

 • Dit weekeinde is dan de laatste speelronde daar en is bijna alles beslist. Kampioen Valto is bekend en ook HKV Ons Eibernest is na vorig weekeinde definitief gedegradeerd. Er moet dus nog 1 beslissing vallen en dat is de 2e degradant. Dit moet dan RWA of ONDO worden. Deze ploegen hebben evenveel punten en ook het onderling resultaat is gelijk. RWA heeft wel de betere papieren want heeft een beter doelsaldo van +12 tegenover ONDO.

  RWA moet naar VALTO en zal een ploeg treffen welke de ongeslagen status wil behouden  en een thuispubliek welke nog een extra feestje wil houden om het kampioenschap te vieren. Het enige is dat zij de nederlaag zo klein mogelijk moeten zien te houden want ik vermoed niet dat zij voor een stunt zullen gaan zorgen.

  ONDO krijgt nummer 2 DIE HAGHE op bezoek en moet dus ook flink aan de bak om een goed resultaat te boeken. Die Haghe zal zeker de sportieve plicht willen doen om er gewoon te gaan winnen. De lange reis naar Middelburg zal de benen van Die Haghe een beetje loom maken en daar liggen dan misschien wel kansen voor ONDO. Toch denk ik dat Die Haghe zal winnen maar niet met een erg groot verschil. ONDO moet dan hopen dat in het Westland de uitslag voor hen gunstig is om degradatie te ontlopen.

  Voor de 2 andere wedstrijden staat alleen nog de eer op het spel. Vriendenschaar en Tilburg gaann onderling uitmaken wie er 3e  wordt en Fortis mag tegen HKV Ons Eibernest nog eens zout in de wonden proberen te strooien en dan misschien nog een plekje op de ranglijst stijgen.

  Dit was dan de laatste voorbeschouwing voor de zaalcompetitie en dan gaan wij ons weer voor bereiden op de voortzetting van de veldcompetie.

  Iedereen bedankt voor het lezen en wens natuurlijk iedereen weer succes en veel plezier