• Van de voorzitter 26 maart 2023

 • Uiteraard open ik met het kampioenschap van de A1. Een mooie stap naar de hoofdklasse is een feit. De wedstrijd tegen Valto liet zien dat de A1 terecht kampioen is. We zijn blij dat, na meer dan 20 jaar, weer een A1 van Die Haghe in de hoofdklasse gaat spelen. Deze ploeg brengt ons niet alleen talentvolle korfballers maar ook leden die hun steentje bijdragen voor de club, trainers, coaches, scheidsrechters en bereid zijn om daar waar nodig in te vallen. Kortom een ploeg om trots op te zijn. Ploeg en begeleiding van harte gefeliciteerd met deze promotie!
  Het is altijd lastig om iemand apart in het zonnetje te zetten maar deze keer toch een woord van dank naar onze Maritza die dit zaalseizoen een belangrijke rol heeft gespeeld in de coördinatie van de jurytafel. Top!
  Bij de wedstrijden van 2 en 1 was er ook weer eens een sponsorborrel. Fijn om een aantal trouwe sponsoren weer eens te kunnen begroeten. We hopen dat jullie nog lang aan Die Haghe verbonden blijven.
  Komend weekend zijn er waarschijnlijk weer kampioenen dus let op de aanvangstijden van de wedstrijden.
  Tot slot wil ik iedereen die op wat voor manier dan ook mee heeft geholpen om dit zaalseizoen mogelijk te maken hartelijk bedanken. Met elkaar hebben we het weer "geflikt"! Veel succes de laatste wedstrijden en dan op naar het veld.
   
  René Benning