• Die Haghe A1 - Valto A1…..YEAH!

 • Zaterdag 25 maart, de dag dat Die haghe de finale in Ahoy winnend afsloot in 2000. Nu was DE finale voor onze A1. Na de kater van vorig seizoen moest het tegen Valto dan maar gebeuren.
  Vooraf toch wel wat spanning her en der, een vervelende start met een niet werkende schotklok, maar al heel snel bleek dat de A1 deze wedstrijd gewoon weer wilde winnen. Binnen no time stond het 6-0, wat een mooi begin en het talrijke publiek heeft denk ik wel genoten. Er werd waanzinnig goed verdedigend en het duurde dan ook lang eer Valto de 1e mocht noteren. Aanvallend startte het misschien wat stroef, maar toen de 1e er eenmaal inviel, ging het aanvallend ook steeds beter. Via 10-3 liepen we door naar 18-5 en 23-9, wat de eindstand was. Gewoon weer een puike overwinning van onze kanjers. 

  Is het dan echt zo normaal……nee dat is het niet! Ik heb het al eerder geschreven, maar het was wel degelijk hard werken, hard trainen en er iedere week maar weer staan om aan die verwachtingen te voldoen. Ik vind het knap dat je met een doelsaldo van +163, met nog 1 wedstrijd te gaan, het seizoen afsluit. Groen Geel staat maar 2 punten achter, maar heeft een doelsaldo van +15, geeft dus aan hoe goed we het gedaan hebben dit zaalseizoen!

  Het feest kon dus echt beginnen, eerst de alcohol vrije champagne met dank aan fam.Hofman, want er moest natuurlijk nog wissel gestaan worden bij de selectie.
  Toespraak van de voorzitter, een mooie taart (Jennifer bedankt voor t regelen) en toen toen even bij de les blijven tijdens de wedstrijden van 1 en 2. Ik ging zelf met mijn medaille vol trots om richting de kantine om met hulp van Jolanda, Ellen, Astrid, Mandy, Maritza en Kim, de boel gezellig te maken en de vele hamburgers, saté en kipfilets te bakken. Bedankt mensen, zonder jullie was dat allemaal niet gelukt. Het clubhuis liep lekker vol met ouders, B1-ners, veel selectie (leuk dat jullie er waren) En natuurlijk uiteindelijk de A1.

  Het werd een hele leuke avond, het eten was heerlijk en tot de late uurtjes, althans voor mij, ging het feest door. Dank ook aan sponsor van Delden en Eelco!
  Veel mensen hebben geholpen, veel dank hiervoor. Ik weet dat ik namens de hele ploeg mag zeggen dat we genoten hebben en YEAH, we zijn gewoon kampioen!!!
  Volgende week nog een keer naar TOP, waar we hopelijk het doelsaldo nog wat op gaan schroeven.

  Tot slot bedank ik de jurytafel en niet te vergeten onze reserves. 
  Terwijl ik nog steeds vol trots naar mijn medaille kijk, zeg ik tot volgende week, het was geweldig.

  Petra