• Van de voorzitter 20 maart 2023

  • Afgelopen zaterdag was de F1 als eerste aan de beurt om als kampioen gehuldigd te worden. In een leuke wedstrijd met veel doelpunten mogen zij zich dan ook kampioen noemen. Ploeg en coaches gefeliciteerd! De volgende ploegen die voor het kampioenschap gingen waren het 4e en 2e.
    Te beginnen bij het 4e. Een ploeg met een behoorlijke korfbalervaring en dit dus ook nog goed weet toe te passen. Een mooi resultaat van deze "oudjes" en dus ook de felicitaties voor deze ploeg.
    Dan het 2e. Tegen stadsgenoot HKV/Ons Eibernest liet het 2e zien gewoon een goede ploeg te zijn en de belangrijke stap naar de reserve overgangsklasse weer te kunnen maken. Het begin van de wedstrijd verliep wat stroef maar uiteindelijk was ook hier Die Haghe de sterkste en de ontlading na de wedstrijd was er. In het clubhuis werden het 4e en 2e gehuldigd en was er nog een feestje als nabrander. Beide ploegen gefeliciteerd met dit resultaat. Het 1e liet zien de betere te zijn tegen de Eibers en met mooi korfbal een leuke wedstrijd.
    De A1 had in theorie ook de kans op het kampioenschap maar moet nog een weekje wachten. Ik wens ploeg en begeleiding veel succes! 
    Bij de jeugd zijn er nog een aantal ploegen met kampioenskansen, ik zou zeggen hou de site goed in de gaten voor het wedstrijdprogramma. 
    We naderen het einde van het zaalseizoen en gaan we elkaar weer treffen op het veld. Dit betekent weer bardiensten, velddiensten etc. Ik doe een beroep op ieders verantwoordelijkheid hierin.  Er zijn ook nog gaten in de organisatie. Ik bedoel hiermee dat er diverse vacatures zijn die we (nog) niet ingevuld hebben. We zoeken nog vrijwilligers voor de ballencommissie (in- en uitgifte van), sponsorcommissie, barmedewerkers en ga zo maar door. Wil en kun je iets betekenen voor onze club meld je aan bij het Bestuur! Die Haghe heeft de wind mee, we groeien in ledenaantal maar ook met de sportieve prestaties. Om dit alles te kunnen blijven faciliteren zullen we meer vrijwilligers nodig hebben. Kom op , en doe mee!
     
     
    René Benning