• KZ Danaiden A1 - Die Haghe A1….nr 8 tegen nr 1

  • Een vooraf oneerlijke strijd, als je al van strijd mag spreken. Danaiden nog puntloos onderaan tegen een Die haghe wat de juiste vorm alweer een paar weken heeft gevonden. Natuurlijk hebben wij respect voor de tegenstanders, maar deze heeft in de huidige klasse niets te zoeken.

    Waar zoek je dan je uitdaging als ploeg?
    Oké, veel voor en weinig tegen, maar de andere uitdaging is verbetering van je eigen spel en dat zag ik zaterdag echt terug. Toch wel weer even een stroeve start, maar dan gaat het lopen en is er geen houden meer aan. Neem dan ook het feit dat we nu verdedigend wel bij de les waren en dus had Danaiden helemaal niets in te brengen. Natuurlijk scoren ze er een aantal, maar 8 doelpunten getuigd van sterk verdedigen. Klinkt misschien gek, maar slecht schieten doen ze echt niet.
    Maar goed, uiteindelijk maken we er 32 met elkaar en sluiten we de maand februari af met een doelsaldo van 88 voor en en 31 tegen in 3 wedstrijden, een fantastisch resultaat!

    Nog een leuk feitje, de tegenstander van vandaag staat in in deze competitie nu op een  doelsaldo van -124, hiervan zijn er 64 van ons. Geeft aan hoe goed we het doen, ook t.o onze concurrenten. Kortom, we hebben de weg naar boven nog steeds te pakken. We scoren met iedereen, de ene week is die op schot, de andere week die, maar praktisch iedere wedstrijd scoren we alle 8.

    Nu even 2 weekenden de druk eraf, een oefenpot tegen KCC, dat wel en dan op naar de weken van de waarheid. Zo spelend, met deze instellingen mag het echt niet misgaan, maar we blijven er voor gaan, die nummer 1 zijn we en willen we ook nog op 1 april zijn!

    Tot donderdag mensen.
    Autorijders en reserves wederom dank!

    Petra