• KZ A2 - Die Haghe A1…. Gewoon weer goed

  • Tja wat schrijf je als na het spektakelstuk van vorige week de ploeg wederom een dikke overwinning heeft behaald? Nu was het de ploeg uit Koog Zaandijk die eraan moest geloven. Een mooie gelegenheid om eens wat nieuwe combinaties te proberen en zorgen dat men gefocust blijft waren de peilers vooraf. 

    In de prachtige accommodatie gingen de coaches en ik er maar eens rustig voor zitten in onze heerlijke stoelen. Nu kwamen we een keer niet achter, dus de focus was goed. Al vrij snel was de voorsprong er van 1-6, met soms weer mooie aanvallen en prima verdedigen. Combinaties onderling waren even wennen maar gingen ook lopen. Ik zat dan stiekem toch weer te genieten van een ploeg die er wederom voor 100% voor ging, ook al weet je dat je de wedstrijd gaat winnen.
    De inzet is prima en verdedigend blijft het heerlijk om naar te kijken.

    Ik merk dat ik in de verslagen in herhalingen val, maar ik onderschat de prestaties van de ploeg niet. Iedere week je weer opladen om zelf steeds beter te worden is mooi om te zien. De einduitslag van 12-29 zal niemand meer verbazen, maar ik blijf een trotse teambegeleider, die het allemaal niet maar normaal vindt, iedere week zo presteren. De weg is nog lang naar die begeerde promotie, maar zo spelend mag en kan het niet mis meer gaan denk ik. Volgende week moeten we naar hekkensluiter Danaiden, daarna ligt de competitie even stil en oefenen wij tegen KCC.

    Op 11 maart dan de volgende thuiswedstrijd. We zijn op een hele goede en mooie weg met elkaar en dat moeten we volhouden. Reserves Iloy en Syl weer bedankt alsmede onze autorijders die er weer de nodige km op hebben zitten.

    Tot volgende week.
    Petra