• Die Haghe A1 - Groen Geel A1…….WAUW!

• Afgelopen zaterdag was daar dan eindelijk de gelegenheid tegen Groen Geel om de misstap van de 1e wedstrijd recht te zetten.
    Is dat gelukt…..?……Nou en of!
    De spanning zat er echt op, ook bij mij hoor, het moest immers nu gebeuren. Tja en binnen een paar minuten sta je met 0 - 2 achter. Dat was even niet de de bedoeling maar toen Björn onze 1e er in legde en Isabel de 2-2 kon het echt beginnen. Met een heel hoog tempo, heel strak verdedigen lieten jullie zien welke ploeg er recht heeft op de 1e plek in deze poule. Ik en vele met mij, zagen een fantastische 1e helft. GG had helemaal niets in te brengen.

Vol overgave, snelheid en passie lieten jullie de GG brigade volledig kansloos. Was GG dan slecht…nee hoor, Die haghe was gewoon super. De 17-5 ruststand zegt genoeg lijkt mij. Het was echt zo genieten aan de kant en op de tribune! De 2e helft was iets minder, maar dat mag natuurlijk. Het tempo in de 1e helft lag zo hoog, dus even een stapje terug is een heel logisch gevolg.
    We maakten gewoon nog wel 10 doelpunten hoor en lieten er in de 2e helft maar 6 door, even rekenen…ja de uitslag was 27-11….WAUW dus.

En belangrijke stap in het behalen van ons doel is gezet en terecht nemen we plek 1 nu alleen in handen. We zijn er zeker nog niet, maar zo spelend als de 1e helft zaterdag dan kan en mag het niet mis gaan. De scherpte zal er wekelijks moeten blijven, maar dat weten jullie echt wel. Dit was voorlopig echt genieten geblazen en nu op naar volgende week.