• Die Haghe E4 in beeld!

  • Aaron, Aniek, Nikkie, Nick en ZoĆ« kwamen allemaal over uit de F. Een jong team dat het op het veld op ging nemen tegen veel 2e jaars E kinderen. De eerste twee wedstrijden werden flink verloren, maar dat nam het plezier en de strijdlust bij het team niet weg. We gingen de wedstrijden in met andere doelen zoals meer scoren dan de vorige wedstrijd en de tegenstander minder laten scoren. Elke wedstrijd lieten ze zien dat ze beter waren geworden en aan hoe blij we waren leek het net alsof wij de winnaars waren.

    Op de trainingen wordt er samen hard gewerkt om wedstrijden te winnen, maar ook om van elkaar te leren. Complimenten worden aan elkaar gegeven voor een goede bal die gepasst of gescoord wordt, maar ook verbeterpunten worden onderling besproken en toegepast.

    Als coaches zijn wij erg blij met de wijze  waarop dit team samenwerkt. Samen zorgen ze ervoor dat iedereen scoringskansen heeft en zien we getrainde oefeningen terug in de wedstrijden. Waar we op het veld moeite hadden om wedstrijden te winnen hebben we nu 4 van de 5 wedstrijden gewonnen en hopen we er natuurlijk nog meer te winnen.

    Dit team is sinds het begin erg gegroeid en daar zijn wij als coaches en de ouders enorm trots op.

    Dank aan de coaches voor tekst en foto’s.