• Van de voorzitter:22 januari 2023

 • Afgelopen zaterdag 3 wedstijden van Die Haghe bij Valto. De A1 en het tweede deden beide, in een aantrekkelijke wedstrijd, goede zaken en wonnen hun belangrijke wedstrijd. Zowel A1 als het tweede draaien bovenin mee en dat is goed. En dan het eerste, een ware thriller waarin het zuivere Valto niet af te stoppen bleek, ook na strakker verdedigen in de tweede helft. Helaas niet de twee punten waarop we gehoopt hadden. Wel een gezellige sfeer en veel publiek. 
  Het vierde, vijfde, zesde en de A2 draaien ook bovenin mee en dat is goed om te zien! Bij de jeugd zijn de resultaten tot nu wisselend, ploegen die bovenin staan en een paar ploegen die het moeilijk hebben. Ten aanzien van de resultaten tot nu toe een positieve balans.
  Wat ik graag wil benoemen  is de groei bij de kangoeroes. De actieve rol van de ledenwerfcommissie werpt haar vruchten af en groeit de club. Dit is natuurlijk mooi maar niet voldoende en zullen we in moeten zetten op de doorontwikkeling van deze jeugd en vooral ook voor behoud moeten zorgen. We zijn blij met de nieuwe sport coördinator vanuit WSDH. Haar naam is Anniek Bouwman en Anniek zal in samenwerking met JC/TB/TC de nodige acties uitrollen die bijdragen aan de ontwikkeling van jeugdige trainers, opleidingen, en ledenwerfacties.
  Op 6 februari staat de vervolgavond met Steef van den Boom gepland. Hier zullen we met alle commissies de vervolgstappen bespreken en tot een voorstel voor op de komende ledenvergadering komen. Wil je deze avond op 6 februari  bijwonen en meedenken dan kan dat en kun je je bij mij opgeven. Dus heb je ideeën, wensen en een visie? Meld je aan!
  Uiteraard zijn er bij Die Haghe vacatures en doen we het uiterste om deze in te vullen maar dat blijkt lastig. Ik doe een dringende oproep om vooral te kijken waar en hoe je een bijdrage voor de club kunt leveren. En nu ook weer: vele handen maakt licht werk!
   
  René Benning