• Die Haghe in het nieuws

 • Sinds enige tijd is Die Haghe regelmatig in het nieuws. Wat misschien niet iedereen weet, is dat Die Haghe 1 wekelijks op de site van “Haagse Topsport” staat (https://www.haagsetopsport.nl). Een site met sportnieuws uit de Haagse regio. Nieuws over ADO Den Haag en velen andere Haagse sportverenigingen waaronder K.V. Die Haghe.. Ook in het AD heeft onze club al een paar keer gestaan. Dank aan Willem Kipp, die iedere week de voorbeschouwingen en de wedstrijdverslagen schrijft over de wedstrijden van de selectie en aan Jonni Abbenhuis, die via het AD Die Haghe op de kaart weet te zetten en de directe lijn is naar de Haagse topsportsite.

  Nu is Die Haghe korfbal natuurlijk veel meer dan de selectie alleen. Dus zijn we op zoek naar nieuws over alle Die Haghe teams. Het zou leuk zijn als we meer teams via bijvoorbeeld een wedstrijdverslag of een verslagje van een teamactiviteit beter in beeld kunnen krijgen. Dus schrijf eens een stukje en stuur het naar website@diehaghe.nl dan zorgen we dat het geplaatst wordt op onze site. Als het kan met een bijpassende foto.

  Vanaf volgende week start ik weer (poging 2) met de rubriek “Team  in beeld”. Ik heb al veel leuke foto’s ontvangen uit het veldseizoen, maar uiteraard zijn foto’s uit de zaal ook welkom. Graag sturen naar het hierboven genoemde mailadres. Let daarbij op dat de tegenstanders niet vol in beeld staan vanwege de privacy.  

  De gemeente Den Haag heeft Die Haghe uitgekozen voor het maken van een promotiefilm om sporten in Den Haag te promoten. Hoe leuk is dat! Daar gaan we de hele vereniging bij betrekken (start tweede helft veldseizoen). Heb je leuke ideeën voor deze promotiefilm, dan hoor ik dat ook graag.

  Groet,

  Alex Kooijmans