• Partycentrum Ballevue
 • Een nieuw jaar een mooi begin: Anne, Quint, Richard, Daniël, Alina, Tessa en Esther hebben een oude traditie weer nieuw leven ingeblazen: Een super gezellige nieuwjaarsborrel die goed bezocht werd. Wij hebben er van genoten en hopen dat dit weer een vaste opening van het nieuwe jaar wordt.

  Naast muziek, een drankje en lekkernijen, kon je ook een leuke foto laten maken. Deze foto’s zijn terug te vinden op Facebook in besloten groep “KV Die Haghe community”. Voor nieuwe ouders/leden, die nog geen lid zijn van deze groep:  meld je aan op https://www.facebook.com/groups/diehaghe/. Leuk om te zien wat er allemaal op de club gebeurt. En ja, er gebeurt heel veel.

  Onze kantine lijkt soms meer op een partycentrum: een Gala-diner voor de jeugd, een nieuwjaarsborrel, binnenkort Die Haghe Delicious, een Valentijnsdisco, het Paasontbijt en aan het eind van dit seizoen een groot lustrumfeest. Binnenkort volgt hierover meer info.

  Als bestuurslid wil ik graag alle vrijwilligers (dat zijn er heel veel),

  op welk vlak dan ook, hartelijk danken voor alle inzet! Het lijkt misschien zo gewoon, maar het is heel bijzonder om te zien dat zoveel mensen zo actief zijn binnen onze mooie club.

  Ben je nieuw (als speler of ouder) op de club en heb je ideeën voor de club of zou je ook een vrijwilligerstaak willen oppakken, neem dan contact met mij op (kan ook via alex.kooijmans@diehaghe.nl). We kunnen altijd hulp gebruiken voor kleine en wat grotere taken.

  Dank!

  Alex Kooijmans