• Maurice Out volgend seizoen (2023-2024) trainer/ coach Die Haghe A1

  • De TC Topsport is zeer blij te kunnen melden dat Maurice Out volgend seizoen (2023-2024) trainer/ coach is van Die Haghe A1. Hiermee is een zeer belangrijke trainersfunctie binnen de club ook volgend seizoen goed bezet.

    Rasechte Kanarie Maurice maakte als jeugdspeler en later als speler in de Die Haghe selectie meerdere landskampioenschappen mee. Na zijn spelersloopbaan werd Maurice trainer van onder andere Die Haghe 1 en Die Haghe 2 en van meerdere jeugdploegen binnen Die Haghe. Dit seizoen is hij één van de trainers van Die Haghe C1. Ook was Maurice enkele jaren trainer bij externe clubs en bij het RTC (Regionaal Trainingscentrum).

    Maurice ziet het als een mooie uitdaging om de talentvolle groep die er ook volgend seizoen weer staat te begeleiden en te coachen. De TC Topsport is blij dat een ervaren trainer is gevonden om de spelers en speelsters van de A1 verder te ontwikkelen. Om te zorgen dat er qua begeleiding voldoende aandacht en inzichten zijn is de TC nog op zoek naar een 2e trainer voor de A1. Zodra hierover meer te melden is zal dit worden gecommuniceerd.

    Wij wensen Maurice alvast veel succes en plezier toe bij deze mooie uitdaging.

    TC Topsport