• Haagse Korfbal dagen 2022 in shirts van nieuwe hoofdsponsor VDB Hypotheken!

  • Foto van links naar rechts met Dirk-Jan Kiljan (sponsorcommissie/bestuur), Daphne vd Bree (VDB Hypotheken), Fred vd Bree (VDB Hypotheken) en Roy Lampe (sponsorcommissie)

  • Al eerder gingen we een samenwerking aan met VDB Hypotheken, maar vanaf heden zijn zij de nieuwe hoofdsponsor. En dat betekent voor nu: nieuwe shirts 
    Fred van den Bree zit al sinds 1987 in het vak: “het leukste aan mijn vak is het directe contact met mensen en de mogelijkheid om hen te helpen bij een heel spannende tijd wat het kopen van een huis altijd is.”

    De selectie zal vanaf nu met nieuwe shirts en inloopshirts van VDB kunnen spelen, maar nog mooier is dat je binnen de club een hypotheek kunt afsluiten. Dus heb je iets op het oog? “VDB Hypotheken staat bekend als eerlijk, onafhankelijk, snel en persoonlijk.” Je kan ze bereiken op: 070 4480475 of je kan vrijblijvend even langs lopen op de Oude Haagweg 467.