• Nieuwerkerk A1 - Die Haghe A1…..dat was m even niet

• Na de prima pot vorige week moesten we nu naar Nieuwerkerk. Vooraf wisten we dat het niet makkelijk zou worden, maar de taktiek en afspraken van de coaches waren duidelijk. Oké de 0-1 van Bram gaf even hoop, maar verdedigend zat het echt niet goed. Afspraken werden niet nagekomen en al vrij snel keken  we tegen een achterstand aan, 6-3. Pas daarna begonnen we ons een beetje te herpakken, verdedigden beter en de aanvallend ging t tempo gelukkig omhoog.
    Ineens is het dan 6-6, dus denk je dat gaat goedkomen.Zeker als je de rust ingaat met 7-8.
    De 2e helft moest het dan maar gebeuren, maar niets bleek minder waar. Via 8-8 en 9-9 liepen de Nieuwerkerkers weer 3 doelpunten uit. Het verdedigen zat niet goed en aanvallend brachten we te weinig. We kwamen met 15-11 achter maar gelukkig trokken we via Kor (die een groot aandeel had de 2e helft) en Anne weer gelijk 16 - 16. 17-16 en nog een stip voor ons……slimme wisseltruc van de coaches en Bram faalde niet. Gelukkig een punt, maar zolang ik nu meeloop met jullie was dit de minste wedstrijd. Hebben we een punt verloren of een punt gewonnen, ik denk het laatste als je de wedstrijd gezien hebt.
    Komende zaterdag zullen we er weer vol voor gaan, dat weet ik zeker, dit was het even niet, maar we kunnen het zaterdag weer laten zien tegen TOP.
    Het zou leuk zijn als supporters die laatste wedstrijd voor de zaal naar deze ploeg komen kijken. Ze kunnen de steun gebruiken.
    Voor nu was dit om snel te vergeten op naar zaterdag!
    Vertrouwen mensen het komt weer goed en hopelijk kan ik volgende week weer lekker de trotse Petra zijn.