• KIPPIE´S voorbeschouwing - speelronde 7

  • Dit weekeinde staan de laatste heenwedstrijden op het programma en wanneer je de ranglijst bekijkt kunnen er weer verschuivingen ontstaan.

    Die Haghe mag het gaan opnemen bij en tegen Pernix in Leiden. De nummer 2 zal tegen de nummer 7 zeker een gemotiveerde tegenstander treffen na de eerste overwinning vorige week. Die Haghe doet het nog steeds goed als promovendus en zal ook nu weer het niveau van de vorige wedstrijden willen tonen. Maar een garantie is het niet, want al eerder ging het tegen op papier mindere tegenstanders moeilijker dan verwacht. Daarom zal het gewoon weer scherp aan de start moeten verschijnen. De Leidse ploeg van coach Nell zal zeker voor eigen publiek ook willen laten zien dat er vooruitgang wordt geboekt en met de steun van hun altijd luid aanwezige supporters gaan zij proberen om het Die Haghe lastig te maken. Echter ben ik van mening dat de Kanaries deze partij wel naar zich toe moeten kunnen trekken omdat zij gewoon iets verder zijn dan hun tegenstander.

    Nummer 1 KVS ontvangt nummer 3 SKF en dit kan wel eens een leuk duel bij de heren worden omdat zij beide wel van het fysieke spelletje houden. Maar in eigenhuis denk ik dat KVS normaliter te sterk zal zijn voor de Veenendaalse opponent. Dindoa kan dan eventueel profiteren tegen De Meeuwen om bij winst weer naast SKF te komen, maar De Meeuwen willen de forse nederlaag van vorige week graag recht zetten en op gelijke hoogte met Dindoa te komen. Tenslotte mogen De Antilopen, wat tegen Tweemaal Zes aantreedt, proberen om dan weer aansluiting met de nummer 4 te krijgen. En gezien het feit dat het bij de ploeg uit Maartensdijk niet echt loopt zou dit zomaar kunnen gebeuren.

    Ga lekker uw favoriet aanmoedigen maar neem wel een paraplu mee voor evt regenbuien.

    Succes en veel plezier!!