• Van de voorzitter: 16 oktober 2022
 • Afgelopen zaterdag stond absoluut in het teken van de kampioenen. Maar liefst vijf ploegen maakten aanspraak op de kampioenstitel. En alle vijf de ploegen hebben dit ook waargemaakt! De E2, E6, E5, B2 en A2 wisten hun wedstrijd te winnen en kunnen zich kampioen noemen. Het was leuk om deze ploegen op het podium onder begeleiding van "We are the champions" de medailles te mogen overhandigen. Een compliment naar de trainers/coaches voor hun inzet en uiteraard de felicitaties voor de ploegen.
  Verder was het druk op het veld, veel jeugd en ook veel ouders.  Het was leuk dat de kampioensploegen opliepen bij het eerste. De barmedewerkers hadden het druk, en ook de daghap ploeg was in de weer om ook nu weer een maaltijd voor te schotelen. Iedereen bedankt voor de inzet, het was een topdag voor Die Haghe!
  Wat ik nog vergeten was te schrijven is dat onze stadgenoot Achilles 100 jaar bestaat en ik aanwezig was bij de opening van hun nieuwe clubhuis. Namens Die Haghe feliciteren we deze club met deze mijlpaal en wensen we alle leden en bezoekers veel plezier met de prachtige nieuwe accommodatie.
  De Grote Clubactie loopt goed en naar ik hoorde worden er veel loten verkocht. Een woord van dank aan Ellen en Alex voor de organisatie.
  De energiecrisis blijft een punt van zorg en we zijn als bestuur druk bezig met het maken van plannen op de korte en langere termijn. Dat dit door veel leden "gevoeld" gaat worden zal duidelijk zijn en we proberen de pijn zoveel mogelijk te beperken. We hebben meters geplaatst die nu nauwkeurig het energiegebruik registreren zodat we daar waar nodig kunnen besparen. 
  Nog een paar weken en dan gaan we de zaal in en treffen we elkaar weer in de sportcampus. Ik wens alle ploegen de laatste wedstrijden veel succes!
   
  René Benning