• Die Haghe wint en behoudt aansluiting met koploper

• Dit maal moest onze selectie afreizen naar Maartensdijk om aan te treden tegen Tweemaal Zes waar in de voorbereiding al tegen werd gespeeld en gewonnen. Ook nu wist men de winst naar zich toe te trekken en blijft het op 2 punten van de Koploper.

Afwachten
    Helaas was ik niet aanwezig bij de wedstrijd zelf, maar werd op de hoogte gehouden van de tussen stand en dat is toch wel een zenuwachtige bedoening omdat je moet afwachten en het dus niet zelf live mee kunt beleven. Het begin was voor Die Haghe en na 3 minuten was er een 1-3 voorsprong. Tweemaal Zes speelt iedere week iets beter en liet dat denk ik ook zien want al heel snel was het alweer 3-3 gelijk. Als je het scoreverloop dan door krijgt en het na 20 minuten 5-9 staat denk je dat het een gewonnen wedstrijd is. Echter kreeg ik even later de ruststand door en bleek met 7-10 dat tweemaal Zes zich zeker nog niet gewonnen had gegeven.
    De 2e helft moest er dus denk ik uit een ander vaatje worden getapt en via 8-12 en 9-15 liepen de Kanaries langzaam verder weg bij de tegenstander. Toch liet men de Oranje brigade uit Maartensdijk terug komen tot 12-15 maar pakte zij de eindfase toch weer goed op en won met 12-17.

Stand
    Zoals verwacht won KVS van Antilopen al liep het niet echt soepel aan de kant van de Scheveningers. Concurrent Dindoa had geen kind aan Pernix en won met ruime cijfers. De wedstrijd van De Meeuwen tegen SKF wordt op 4 oktober gespeeld.

Volgende zaterdag speelt Die Haghe een thuiswedstrijd tegen De Meeuwen en dit beloofd een mooie wedstrijd te worden, want beide teams willen bovenin mee blijven draaien.

Die Haghe 2 wist ook te winnen van Tweemaal Zes 2 en blijft koploper. Voorafgaand aan Die Haghe 1 spelen ook zij tegen De Meeuwen.